Att välja webbyrå till din hemsida

Att välja webbyrå till din hemsida

Söker du efter en webbyrå som kan fixa en bra hemsida till ditt företag? Här kommer några tips som kan underlätta i valet!

Så kan du tänka kring pris

Verkar det för bra för att vara sant så är det oftast det. Blir du erbjuden gratis eller en extremt billig hemsida, så kommer det förmodligen avgifter senare som kan överstiga normalpriset för en hemsida. Däremot varierar priserna på bra hemsidor stort mellan olika webbyråer. Därför kan det vara en god idé att jämföra priser innan du bestämmer dig för en. Var då noga med att kolla upp först och främst vad själva upprättandet kostar och om detta sker på ett fast pris, eller om det kan bli dyrare under arbetets gång. Kolla även upp vilka fortsatta kostnader som kan komma.

Ytterligare tjänster

Ta reda på vad webbyrån har för ytterligare tjänster. Det kommer kanske en tid då du vill bygga ut hemsidan, eller arbeta vidare med andra digitala lösningar. Se därför till att välja en webbyrå som kan hjälpa dig med detta. SEO är till exempel en viktig del, så se till att kolla upp hur de kan jobba med detta. Det kan också vara en stor fördel om de även kan gå utanför den digitala världen och hjälpa dig med trycksaker och övriga kommunikationslösningar. Ett exempel på en webbyrå som kan lösa det mesta är Bananbyrån. Slå ett öga på deras hemsida, så ser du var de har att erbjuda.

Prata med tidigare kunder och be om exempel

Kanske har du en vän, eller en kollega inom din bransch, som är nöjd med sin leverantör av hemsida. Att webbyrån har fått goda referenser från tidigare kunder kan betyda mycket för att du ska känna dig trygg med ditt val. Be också webbyrån som du funderar på att anlita att visa vad de har gjort tidigare. Då ser du ganska snabbt om du gillar vad de gör.