Begagnad Sprinter bättre än nya konkurrenter

Det är bättre att köpa en begagnad Sprinter än en ny konkurrerande modell. Anledningen är enkel. Mercedes Sprinter är marknadens bästa transport och lätta lastbil.

Även om du väljer att satsa på en begagnad Sprinter så får du ett väldigt bra fordon som rullar länge. Det är ofrånkomligt att Mercedes ligger så långt före sina konkurrenter när det kommer till utvecklande av transportbilar att även ganska begagnade bilar står sig bättre än nya av andra modeller.

Hemligheten är egentligen ganska känd världen över. Mercedes har i ett sekel utvecklat olika typer av fordon med ambition att bygga det bästa.

Ända sedan starten vid industrialismens vagga så satte Mercedeskoncernen ribban vid att de skulle bara konstruera det bästa. Under hela företagets historia så har det varit ett kvalitetsmärke.

Bara de bästa ingenjörerna

Mercedes är mycket noggranna med allt kring sina fordon. Ingenjörerna som anställs vid företaget är de bästa som utexamineras från de mest ansedda tekniska högskolorna från hela världen.

Det är hit som alla unga tekniker vill söka sig. När de sedan lyckats få en praktikplats eller anställning så hamnar i de sällskap med de bästa som finns på marknaden. Detta gör att en begagnad Sprinter är minst lika bra som nya konkurrerande modeller.

En kombination av ett mycket vitalt företagsklimat som uppmuntrar innovation och framåtanda med en stark konkurrens bland personalen gör att alla hela tiden gör sitt bästa. Ingenjörerna tävlar mot varandra för att hitta lösningar som ingen annan kommit på.

Detta vitala och flexibla klimat på företaget är en viktig del i Mercedes framstegskoncept. Det är tack vare sådana saker som en begagnad Sprinter är bättre än nya konkurrenter.

Fråga en seriös handlare

Funderar du eller ditt företag på att investera i nya transport eller lätta lastbilar? Då ska du vända dig till en handlare som verkligen har spetskompetens. Hos Carnila i Ludvika möter du säljare som har lång erfarenhet av just begagnad Sprinter.

De vet precis vad fordonet går för och hur det ska kunna hjälpa just er i er verksamhet.