Fyra nyanser av Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter är en av världens absolut populäraste transportbilar. Det är en flexibel och modern konstruktion som kan fås i fyra olika utföranden.

Sprinter skåpbil

Detta är en riktigt smart transportbil. Mercedes Sprinters skåpbil tar hela 17 kvadratmeter last, eller upp till en vikt på över 2700 kilo. Lastutrymmet är ordnat så att det ska kunna svälja olika sorters last, allt från mindre till större komponenter.

Det är också en flexibel bil som även kan fås i en mindre storlek. Detta beror på det flexibla utförandet. En mindre storlek kan vara önskvärt för er som kör bud eller transporter i stora städer. Medan kunder som har behov av att köra på landsbygden eller längre sträckor gärna vill ha den större modellen.

Sprinter chassi

Detta är alternativet för dig som själv vill och behöver konstruera ett eget speciellt lastutrymme. Mercedes Sprinter har en chassimodell som ger dig möjlighet att bygga på nästan vad du kan tänkas behöva din verksamhet. Det ger dig möjligheten och friheten att kunna transportera vad som helst.

Med en chassimodell så får du ett frikostig lastvikt på fem ton. Det gör det möjligt att använda den också till de mest komplexa och tuffa utmaningarna som kan ställas på fordon som ska användas till exempel av hantverkare.

Sprinter minibuss

Här kan upp till nio personer resa säkert och bekvämt. Den finns också i tre chassilängder, vilket gör det möjligt att använda den i många olika situationer. Till exempel som transportmedel för människor med ett funktionshinder.

Även om ni reser nio personer i Mercedes Sprinter minibuss så finns det gott om utrymme att lasta bagage. Fordonet går att lasta till en totalvikt på 3500 kilo.

Sprinter flakbil

Detta är den perfekta flakbilen för dig som behöver göra många och tunga transporter. Du får ett transportutrymme som är generöst och bjuder på nästan tio kvadratmeter lastyta. Hytten är också bekväm för förare och passagerare. Den kan också fås som större med en hytt för hela sju personer. Detta är perfekt för dig som har jobb långt borta från huvudkontoret. Er personal reser bekvämt och får med sig sin utrustning.

Om ni söker en bra återförsäljare av någon av Mercedes Sprinters fyra olika modeller, så är Carnila i Ludvika ett bra exempel. De är kunniga och har erfarenhet av Mercedes modellprogram.