Hårersättningar och peruker för henne och honom

Hårersättningar och peruker kopplat till mode, då tänker du kanske kvinnor direkt. Män är mer förknippade med den typen av produkter när det gäller håravfall, skallighet och sådant som är förknippat med skam. Men så behöver det inte vara.

Hårersättningar och peruker är ett sätt för dig som individ att utrycka din individualitet, att visa vem du är. Se det som ett enkelt sätt att få din drömfrisyr, utan att behöva spara ut, använda mängder med hårvårdsprodukter med mera. En vanlig missuppfattning är att hårersättningar och peruker syns, att det inte är äkta. Och visst finns det en och annan taskigt fastsatt toupé som skymtar förbi ibland. Men du går förmodligen förbi flera peruker dagligen utan att ens veta om det.

Peruker och hårersättningar kan se olika ut

Seriös leverantör av peruker

Hos seriösa företag som Belle Madame erbjuds hårersättningar i syntet eller riktigt hår, och dessa är fastsatta så att ingen kan upptäcka att det inte är ditt riktiga hår. Du får hjälp av en perukfrisör som ser till så att allt passar till belåtenhet. Det finns förstås gott om andra frågor, som ifall man kan träna, bada eller basta med hårersättningar och peruker. En rekommendation är att du går in på Belle Madames FAQ-sida och kollar själv vad som gäller.

Lång erfarenhet

Belle Madame har jobbat med hårersättningar ända sedan 1990, och drivs i dag som ett familjeföretag. Då verskamheten är grossistbetonad går det att få ner priserna, vilket också är exakt vad företaget vill – leverera hög kvalitet till rimliga priser. ”Hos oss får du alltid personlig service” står det på hemsidan, och när det gäller ens egen frisyr är personlig service naturligtvis något som är önskvärt hos de allra flesta.