Kläder med tryck etiskt och billigt

 

Många tror att kläder med tryck har sämre kvalitet än dyra märkeskläder. Det behöver inte stämma. Vänder du dig till en bra och proffsig firma så kan du få upptryckt stora kvantiteter med tryckkläder till bra priser.

Det finns firmor som är specialiserade på att göra kläde med tryck som har en god kvalitet. Hitta en sådan som kan anpassa kvalitet och design efter bransch så kommer ni att få tryckkläder som verkligen håller måttet, både i det vardagliga arbetet, men också på mässor och presentationer.

Den etiska aspekten

En annan viktig aspekt när du köper kläder är den etiska biten. Många plagg som du köper i handeln har tillverkats av fattiga och underbetalda arbetare i Asien, många av dem har varit barn. Ingen vettig människa vill köpa sådana plagg. Men det är vanligt att vi blundar för sådana faktorer för att spara några kronor.

En annan viktig bit att titta på är tillverkningsprocessen. Med ekologiska plagg så får du mindre gifter i dig och du sparar på naturens resurser. Många tror att du måste betala massor med pengar för att få kläder som är tillverkade på ett etiskt hållbart sätt framförallt om du ska ha kläder med tryck.

Men så behöver det inte vara. Om du vänder dig till en bra tryckare som har erfarenhet både när det kommer till design och tryckande så kan du få hjälp att hitta plagg som inte ger dig dåligt samvete. Det är skönt för både plånbok och nattsömn.

Här finns en bra firma

En bra firma som har erfarenhet av tryck på kläder för olika branscher är Företagsprofil. Du kan kolla in deras hemsida, www.företagsprofil.se, de hjälper er att hitta en bra design och funktion för era kläder med tryck.

Du slipper att lägga ner mycket tid på att hitta lösningar till era profilkläder, samtidigt som du kan lita på att arbetet blir bra gjort.