Peewee kattlåda är bäst

Var noggrann när du väljer kattlåda. Det finns massor med varianter i handeln, billiga och dyra. Men hur ska du som kattägare veta vad som passar bäst?

En katt är noga med sin toalett. Precis som vi människor är besöken en intim stund då vi vill vara i fred och ha det rent och fint omkring oss. Det får gärna vara ombonat och fräscht.

Då är det viktigt att göra en bra research före köpet. Kolla gärna på nätet och olika forum, där kan du läsa vad andra kattägare har för erfarenheter.

Köp en kattlåda från en bra försäljare

Många gör misstaget att springa till närmaste stormarknad för att köpa en kattlåda. Detta är ofta ett misstag, då får du ett begränsat urval av kattlådor som är i princip likadana. Det bästa du kan göra är att hitta en tillverkare som verkligen har tänkt till när de har konstruerat sin kattlåda.


Ett exempel på en sådan är Peewee, det är ett litet företag med specialtillverkade produkter som finns på nätet. De kattägare som har prövat deras produkter är väldigt positiva. De säljer sina kattlådor på nätet och de är väldigt bra.

Peewee vet hur man tillverkar en kattlåda som katterna verkligen trivs på. De har också ett brett sortiment för alla typer av katter, stora som små. För ägarna har de också utformats med dubbel botten så att de blir enkla att rengöra.

Se till att ställa kattlådan på en bra plats

Tänk efter var du placerar din katts låda. Om du köper en kvalitetslåda från till exempel www.peeweeclub.se så är det viktigt att ställa den på en plats som katten gillar. Det ska gärna vara en plats som är privat, dit katten kan gå och känna att den får vara i fred.

Många väljer att ställa sin kattlåda på toaletten, se bara till att du inte stänger dörren. Det bästa är om den står på en plats där katten tryggt alltid kan få tillgång.