Peruker för hela huvudet eller utfyllnad

Vare sig du behöver peruker för hela huvudet eller kanske bara fylla ut ett tunt hår så finns allt hos Belle Madame. Dessa hårersättningar finns i både äkta hår och i syntet. Oavsett vilket så ser båda sorters peruker naturliga ut och ingen kommer att se någon skillnad. Det finns massor av färger och nyanser och du får hjälp att hitta de produkter som passar just dig.

Peruker som kan lyfta ditt utseende

De flesta tycker att ett tjockt hår gör en mer attraktiv. Se bara på de vackra modellerna i reklamen. Hur ofta avundas vi inte deras blanka, tjocka och böljande hårmanar. Med lite tur har du ett tjockt hår av naturen. Men om du inte har ett tjockt hår, eller om du kanske inte har något hår alls, så kan peruker eller annan hårersättning vara till god hjälp. För ett vackert hår kan förändra ditt utseende fullständigt. Det är absolut inte omöjligt att få det hår du alltid har drömt om.

Peruker -vad finns det att välja mellan?

Det finns peruker i äkta hår eller syntet. I sortimentet finns hårersättningar för hela huvudet, tupé eller som extensions. Fördelen med syntethår är att frisyren håller även efter tvätt och är lätt att sköta samt är billigare än produkter av äkta hår. Nackdelen är att det inte håller för värme som till exempel locktång. Väljer man istället en peruk av äkta hår som är något dyrare,så behöver denna skötas om och friseras precis som ett riktigt hår. Fördelen med en peruk i äkta hår är å andra sidan att den tål värme.

Så kontaktar du

Om du vill köpa bra produkter eller har frågor kring dessa, besök denna hemsida: bellemadame.se och beställ direkt på nätet, eller kom till deras butik Belle Madame på Drottninggatan 5 i Gävle. Lycka till!

Peruker för hela huvudet eller utfyllnad