Plocka in naturen i ditt hem med tyger från Arvidssons Textil

Är du en sådan person som saknar sommaren under resten av året? Inred ditt hem med tyger från Arvidssons Textil så kan du bevara sommaren året runt! Den svenska naturen är en ständig inspirationskälla när deras designers är i farten. Här är några tips på hur du kan gå till väga.

Björkar och fåglar i vardagsrummet

Arvidssons Textil har flera olika tyger med björkar och fåglar. Sy ett par gardinlängder av tyget Björkdungen av Mialotta Arvidsson-Mars och häng upp i vardagsrummet så kommer det kännas som att björkarna växer rakt ur parkettgolvat. Kanske har du många fönster längs en vägg? Dra på med långa längder längs hela väggen då! Lyssna riktigt noga så kan du höra fåglarna kvittra.

Gå till sängs på en sommaräng

Sy ett par sängkläder av tygerna Lillan, Rönnerdahl eller Himlajorden som är inspirerade av Evert Taubs sköna visor. Det kommer att kännas som att du går till sängs och vaknar mitt på en sommaräng. Det är nästan så att man kan känna dofterna bara genom att titta på dessa vackra tyger. Ängens alla blommor, träd, röda stugor och vatten – allt finns med för att plocka in den svenska sommaren i ditt hem.

Varmare breddgrader

Räcker inte den svenska sommaren, utan vill du bege dig till varmare breddgrader? Självklart har Arvidssons Textil tyger även för dig. Tyg som Samborombon, Apelsiner och Citronlycka får dig att färdas till platser där tangoklackarna slår i golvet och värmen låter citrusfrukterna vakna till liv. Tygerna funkar lika bra som söta prydnadskuddar till soffan som till sköna köksgardiner.

Handla tyger från Arvidssons Textil

Tyger från Arvidssons Textil kan du hitta i många tygaffärer. En butik sam har ett bra utbud av tygerna, och som dessutom har en hel massa annat fint är rosahuset.se. Där har du gott om tyger som får hemmet att kännas som en prunkande trädgård.