Ribbor och paneler av hög kvalitet från Dalarna

Är du upphandlare av byggmaterial? Söker du ribbor och paneler till nästa projekt? Då kan denna artikel vara av intresse för dig. Jag har nämligen ett tips på en kompetent leverantör, belägen mitt i idyllen i Dalarna.

Vad heter företaget?

Det företag jag menar, en trygg leverantör av ribbor och paneler, är EB Hedlund. Detta dalaföretag har funnits ända sedan 1970-talet, och har med tiden visat sig vara en väldigt pålitlig leverantör. Det här företaget levererar alla former av profiler och lister till byggbranschen, och är vana vid att det är kortare omloppstid än normalt.

Jag behöver ribbor och paneler – hur tar jag kontakt?

Du kan börja med att besöka EB Hedlunds webbplats. Där berättas mer om företaget och vad det kan hjälpa dig med. Kontentan är dock att deras expertis är små kvantiteter av skräddarsydda kundanpassade beställningar, som passar bra för den med krav. Anledningen till specialisering på skräddarsytt, är den flexibla maskinparken.

Kan jag beställa även standardiserade profiler?

Självklart finns här även det du kan förvänta dig av en leverantör av ribbor och paneler. När du beställer strävar företaget att leverera allt på en pall, så att du får allt som behövs i ett svep. Irriterande att behöva vänta på restnoterade produkter mitt i ett bygge, eller hur?

Jag har frågor – hur gör jag?

Om du har frågor gällande produkter, leveranser, material och allt mellan himmel och jord – ta kontakt. EB Hedlund hjälper dig så att du blir nöjd, och kan även hjälpa till med att rekommendera produkter, ge råd för ditt bygge med mera. Detta är som sagt en erfaren leverantör, och den branschkunskap som ryms i bolaget kan vara till god hjälp för dig.

Ribbor och paneler av hög kvalitet från Dalarna