Studsmattor

Det är ju fantastiskt kul med studsmattor.Vi tipsar :)

Har ni sett att det finns studsmattor för marknivå? På lekute.se finns flera studsmattor som går att gräva ner. Precis som på sommarland!

Att studsa studsmatta tillhör nog en av mina favoritsysslor. Men jag måste erkänna att jag tycker att de höga studsmattorna kan kännas lite läskiga att hoppa på. Känslan av att man när som helst ska hoppa ut över kanten, trots skyddsnät, förtar upplevelsen något. Nej, ner i marknivå och sedan ett ordentligt skyddsnät runtomkring. Det blir betydligt tryggare och säkrare för min smak. Tänk att jag inte hittat dessa nedgrävbara studsmattor förrän nu! Det blir till att inhandla en på momangen. Här ska det hoppas!

En nergrävd studsmatta känns betydligt lyxigare än de stora pjäserna som tar plats i varje trädgård. Förutom att vara säkrare är de mycket diskretare och snyggare. För den som orkar ta några tag med spaden är de här studsmattorna så mycket bättre.

Om du också tycker att höga studsmattor är läskiga, så gå i på lekute.se och titta själv. Där finns riktigt läckra och diskreta nedgrävbara studsmattor av olika märken. De finns dessutom som både som runda och rektangulära studsmattor.

Låt inte höjdnojan hindra dig från den härliga upplevelsen att hoppa på studsmattor. Det finns uppenbarligen alternativ för oss mesproppar.