Ta med studsmatta på semestern

Semesterresan är ofta årets höljdpunkt för många föräldrar. Men barnen saknar sin studsmatta. Så varför inte ta med den?

För er som semestrar i en stuga eller med husvagn/husbil så är det fullt möjligt att ta med er studsmatta på semestern. För era barn

Hitta rätt plats på campingen

När ni kommer till campingen så är det viktigt att hitta ett bra ställe att ställa er studsmatta. Fråga gärna campingpersonalen så att det går bra, och var det passar bäst att ställa den,

Jag vet att det är lite krångligt att ta med sig en studsmatta på semestern. Men om ni ta er besväret så är mycket vunnet. Barnen älskar att studsa och får en ny dimension på semestern. Tänk på att barn och unga inte har samma behov av omväxling och avkoppling som vi vuxna.

De yngre har ett mer friare liv och behöver inte ta ledigt från vardagen på samma sätt. Därför är det inte fel att de får ta med sig sin studsmatta.

För er vuxna kan det också vara skönt att veta vad barnen gör på semestern. Många är väl de föräldrar som oroar sig när ungarna drar i väg på campingen eller stugområdet. Med en studsmatta så håller de sig närmare er och kanske också drar dit lite nya vänner.

Lite krångel är det värt

När ni ska packa ner er studsmatta och ta med den på semestern så krävs det lite förberedelser. Se till att göra allt arbete i god tid och planera packningen. Den tar lite plats men med lite eftertanke så är det inga stora problem att ta med sig den.

En studsmatta  kan placeras på ett säkert sätt nerpackad inne i husvagnen. Men se till att den ligger säkert, i fall det blir inbromsningar så kan stålramen skada inredningen på husvagnen. Det kan bli dyrt för mamma och pappa.

Ni kan också kolla med en proffsig butik efter studsmatta som är enklare att packa upp och ner, ett bra exempel på en sådan butik är www.lekute.se.