VW Caddy för dig som ställer höga krav

Söker du efter en transportbil som är både smidig och klarar det mesta? Då är det VW Caddy som är det perfekta valet för dig. En transportbil som klarar både storstadens trängsel och tempo, som glesbygdens tuffa vägar.

Caddyns lastförmåga är imponerande sett till bilens storlek. Detta gör den till en utmärkt transportbil för storstadsbehov. Den smidiga designen och lätta konstruktionen gör att Caddyn är enkel att manövrera i trånga och svåra miljöer.

Volkswagen har lyckats att bygga en bil som är både smidig och lätt utan att göra avkall på säkerheten och förarens komfort. Detta är två mycket viktiga saker när det kommer till arbetsfordon.

VW Caddyns egenskaper

VW Caddy är en modern transport och personbil som fyller de högsta ställda krav som finns på säkerhet och komfort. Den har en hög lastkapacitet och är bekväm att färdas i.

Den fjärde generationens VW Caddy har också utrustats med nya motorer som håller en högre standard och är betydligt mer ansvarstagande mot miljön. I ett tidevarv då vi människor är mer upplysta än någonsin så känns det bra att välja sådant som är skonsamt mot miljön.

Nya Caddy Maxi

Nya Caddy Maxi är en transport och personbil som är hela 47 centimeter längre än den vanliga modellen. Den finns både som person och transportbil och gör det möjligt för dig att lasta in ännu mer last.

Det är också ett under för en barnfamilj eftersom ni då får plats med både barnvagnar och väskor. Den fungerar också mycket bra för familjer där en familjemedlem har ett funktionshinder, eftersom ni då kan packa in olika hjälpmedel.

Det som också är spektakulärt med Caddy Maxi är att det är en bil som har gjorts nästan en halv meter längre utan att bli särskilt mycket svårare att köra i stadstrafik. Maxin har Caddyns speciella egenskaper samtidigt som den är större.

Funderar du över att köpa en VW Caddy så ska du vända dig till en kunnig och seriös handlare, ett bra exempel på en sådan är Carnila i Ludvika.