VW Caddy som personbil

När det kommer till att sätt standard för skåp och transportbilar så är VW Caddy främst i klassen. Men det är mer än en vanlig skåpbil. Caddyn är en alldeles utmärkt personbil.

När det snackas om Volkswagens Caddy så tänker många på en skåpbil som passar bra för hantverkare. Men vad många inte tänker på är att Caddyn också är en alldeles utmärkt personbil.

Skåpversionen av Caddyn passar alldeles perfekt för dig som kör runt och har behov av mycket lastutrymme. Men den finns också som personbil för flera passagerare.

Volkswagen förstod ganska snart när de utvecklade den fjärde generationens Caddy att även presentera modellen som personbil vore ett bra sätt att möta marknadens krav. På det sättet fick också konsumenterna en bil som verkligen fyller den moderna människans många behov om att kunna resa flera stycken och samtidigt få med sig generöst med last och bagage.

En familjebil

Caddy Lif är en rymlig och säker familjebil där ni får plats hela familjen. Det är den ultimata semester och shoppingbilen. VW Caddy har skapat en personbil som inte är för stor men ändå rymmer generösa familjer.

Här får ni plats med flera barn och dessutom packning eller fritidsutrusning. Caddyn fungerar alldeles utmärkt på bilresan genom Europa eller om ni ska köra och hämta efter fotbollsträningen eller ridningen.

Många familjer väljer att satsa på mer traditionella kort som de vanliga coupé eller kombibilarna. Men med en Caddy så kommer ni att kunna åka med generöst utrymme och dessutom få plats med all last.

Ta kontakt med en seriös handlare

Funderar ni i er familj på att byta bil? Varför inte i alla fall provköra en VW Caddy Lif. Ta med barnen till en handlare och sätt er bakom ratten. Ge den praktiska bilen en chans, ni kommer att bli överraskade över hur mycket utrymme och komfort som finns i denna bil.

Hos Carnila i Ludvika så hittar ni VW Caddy till ett bra pris, ni möter kunniga säljare som verkligen har koll på VW:s modellprogram.